Olek kokosa, ima kožu, kao i kose

Nema drugog takvog fleksibilan i efikasan prirodni lekovi, kao kokosovo ulje efikasno ona će se promeniti mnogo boca, kao i słoiczków u toaletu … Da li ste dobili promenom standardni Šarm proizvodi sa uljem kokosa? Naravno, novac i vreme, tako što je kupovina, naravno, da će biti lakše. Međutim, ono što je najvažnije, koristeći kokosovo ulje za telo i kosu-to je metod za ograničavanje štetnih materija, posebno hemikalija, parabena i otdušek, ne samo u vašem domu, ali i u prirodnom okruženju.

Kupovinom ulje u staklenoj posudi hajde da ga iz zemlje, baš kao i vi, naravno, sačuvati na svom internet problema sa zdravljem u vezi sa uticajem hemikalija nieobojętne. U kozmetologiji kokosovo ulje je poznat pre svega kao fantastičan vlažna. Neverovatno je bogato vitaminom E, proteina, kiselina laurynowy, laurylowy, kao i kaprylowy savršeno apsorbuje u kožu, bez obzira na debeo konzistentnost, ne ostavlja nikakve filtere. Zbog umanjenja molekularne mase molekula ulje prolazi kroz duboko ispod površine kože, a takođe imaju stvarnu, a ne samo površna uticaj na funkcionisanje ćelija. Psorijaza i ekcemi– hronične probleme sa kožom, kao pravilo, imaju autoimmunnuю osnovu, kao i za tretman čvrstog lekova sterydowymi o teških neželjenih efekata. Kokosovo ulje, u isto vreme, čudan način smiruje simptomi dermatitisa, kao i psorijaze, bez, osim toga, telo.

Tačno, kao kokosovo ulje utiče na kožu?

Koristili u svom prirodnom obliku, kao što je ulje za telo (bolje zagrejte ga malo u udobnim vode, da se tečnosti doslednost) štiti kožu od sušenje, a zbog visokog sadržaja zasićenih masnih kiselina, hidrira i omekšava. Ulje je veoma nežan, i često veoma neutralan miris, koji može biti pojačan sa prirodnim važno ulja.

Posebno se preporučuje za masažu debelim slojem kokosovog ulja na apsolutno suvu, kao i slomila potpetice, kao i laktovima. Kokosovo ulje takođe može da se promeni, kao i bezbednost ruž za usne sjaj za usne(bez rizika da jede!), cool krema, kao i manikir– samo da gura nalepnice za nokte, kao i njegov čvrstog antibakterijska svojstva zaštitu protiv infekcije. Pogled kreme takođe olakšava da obrišete makeover korisno za kožu oko očiju, koja je i dalje duboko hidrirana. Kada je reč o koži, kokosovo ulje predloženo je da za potpuno suva, przesuszającej i zrelu kožu i kao kozmetičke na večeri. Kada koža je masna, kao i mešoviti mnogo bolje ideja da koristite ga kao masku na 15 minuta, dakle, pore izgubiti podstrek za stack sebuma i u isto vreme, naravno, neće biti gonjeni. Znaci i strije-to je ružna tragove na koži ne medicinski problem, međutim, daju loše blagostanje. Obnova stambenog svojstva kokosovo ulje je korisno u ovoj situaciji-dug terapeutska masaža sa povredama kože dovodi do značajnog osvetleniю, kao i ravnanje. Ten– crvenilo, boląca i pola ispucalu kožu dobro reaguju na rezultat vlaženje kokosovo ulje, koji dodatno štiti oštećena tkiva od infekcije bakterija.

Kokosovo ulje protiv kose

Kada przesuszonych, raste i grublje dlake uljem kokosa može da učini čuda. Nieestetyczna “sianowatość”, kao po pravilu, povezan sa takođe mali stepen vode, kao i masti, koje mogu biti vezane za ishranu, ekonomije i hormonske procedura, karakteristika i uticaja hemikalija. Kokosovo ulje se koristi kao hranljivih materija (spłukiwana ili na drugi način, u zavisnosti od kose, a takođe se koriste količinama) ne samo da štiti kosu od lomljenja, kao i otvaranje opsega, i usporava gubitak proteina u vodi sjaj, kao i fleksibilnost.

Dakle, kokosovo ulje olakšava češlja takođe izuzetno tvisted kosu. Ali to nije kraj! Istraživanja pokazuju da je kokosovo ulje trljanje kože u kožu glave, pomaže peruti i značajno stimuliše razvoj kose. Sve to zahvaljujući przeciwgrzybicznych kiseline laurynowego, kao i kaprylowego i kvalitetnog materijala masti omega-3. U jednom eksperimentu je takođe pokazala da kombinacija kokosovog ulja i anyżowego uljem uspešno oslobađa od vaški, nego čuvati lek lek! Drugi koriste spoljni kokosovo ulje.

Zbog svoje ekstremne izdržljivosti, duboko hidratacija, kao i efikasna dezinfekcija stambenih ili poslovnih objekata, posebno antibiotika, kao i antifungalna, kokosovo ulje je takođe optimalno da olakša dermatoloških problema, kao što su: Zajady-koristi se na strahovite promenama, ubrzava oporavak i smanjuje iritaciju, a takođe ne ostavljajući ikakvih ožiljaka ili bojenje. Oprelostь dermatitis kod dece erupcije može da se reši sa wklepując uredno tankim slojem ulja kokosa, koja smiruje iritacije i infekcije. Redovnom upotrebom sprečava pojavu takvih problema.